Al meer dan 40 jaar de meest gezellige recreatieve badmintonvereniging van Hoofddorp.

Paastoernooi 2018

Genietend van een door Ilona gekookt eitje kunnen we terug kijken op weer een geslaagd paastoernooi van onze club. Hoewel niet iedereen aanwezig was waren er genoeg leden om alle partijen te spelen.
Zoals vanouds weer drie verschillende spelsoorten, de brievenbus, alles of niets en een ‘normale’ partij. Zo terugkijkend is er met passie en overgave gespeeld want iedereen wilde toch wel graag winnen! Vooral bij ‘alles of niets’ kon het zomaar gebeuren dat je, terwijl je voor staat, uit slaat en alle punten weer kwijt bent, hilariteit bij de omstanders.

Wat opviel was de ongedwongenheid en de lachsalvo’s die hoorbaar waren, het plezier van deze club kwam weer goed naar boven. Een fijne groep mensen, zo bij elkaar.
Naast de te spelen partijen was er ook weer gezorgd voor de innerlijke mens, chocolade eitjes natuurlijk maar ook hartige hapjes en drinken waren volop beschikbaar, goed geregeld.
In de pauze tussen de eerste twee partijen werd ook de winnaar van het langlopende ‘winter-toernooi’ bekend gemaakt, dat werd deze keer Lida! Gefeliciteerd, een mooie prestatie.

Aan het einde van de avond bleek dat Michael de meeste punten bij elkaar vergaard had en dus de beker uit handen van Tim mocht krijgen als nieuwe Paas kampioen!
Dankzij de organisatie en alle clubleden samen was het weer een heerlijke badminton avond.
Iedereen een fijne Pasen gewenst en tot de volgende speelavond.

Rob