IMG_0775a IMG_0795a IMG_0815a

Elk jaar spelen we enkele onderlinge toernooien waaronder het altijd gezellige Oliebollentoernooi. Hier enkele foto’s van de deelnemers aan het toernooi, de oliebollen en de prijzen die tijdens dit toernooi gewonnen kunnen worden. Op 5 januari 2016 werd het Oliebollentoernooi 2016 gehouden. Een groot succes was dit jaar het zit badminton waarbij er teams werden samengesteld van elk vijf spelers en er alleen tijdens het serveren mocht worden gestaan, super leuk een aanrader.

Het Paastoernooi welke we op 29 maart 2016 hebben gespeeld was ook weer een zeer geslaagde avond en eigenlijk zoals altijd voor herhaling vatbaar maar mogelijk weer met ander spelletjes.
Alle leden die dat willen kunnen daaraan deelnemen. De speelvelden krijgen een aangepaste vorm zodat het plaatsen van de shuttle gerichter moet worden gedaan om punten te verzamelen. Tijdens dit toernooi wordt gezorgd voor een hapje en een drankje. En er zijn leuke prijzen te winnen. Doordat de teams steeds wisselen van samenstelling en tegenstanders en op een andere baan gespeeld moet worden kan iedereen winnaar worden. De verworven punten worden individueel geteld. Degene met de meeste punten is winnaar. Maar iedereen gaat naar huis met een leuke attentie.